Zorica Brunclik mijenja NJU! Zbog tenzija sa Karleušom Saša mora uvesti promjene!

-“Nakon što je Zorica Brunclik napustila žiri zvijezda Granda 2015 godine, Saša Popović od tada s njom ne razgovara”… On se naljutio jer je Brunslikova to uradila pred samo finale što je bilo krajnje neprofesionalno i nekolegijalno.

-Međutim, izgleda da se Zorica sada pokajala pa na sve moguće načine pokušava da utiče na Popovića da promijeni mišljenje i vrati je u Grand. Naime ona je kontaktirala neke zajedničke prijatelje kako bi ih zamolila da razgovaraju sa Sašom.

-“Oni su mu rekli da pozove Zoricu u narednu sezonu isto kao što je to uradio i sa Jelenom”… Ni s njom nije pričao pa ju je pozvao u Grand. Saša im je odgovorio da za sada nema potrebe da uvodi izmjene jer je gledabost velika a i Zorica zna biti izuzetno zahtjevna te zbog toga ne bi obnavljao saradnju osim ako nije prijeka potreba.

-“Kako doznajemo, Zorici je potrebna promocija a to će joj najbolje pružiti Grand, zato nastoji da se pomiri sa Sašom”… S obzirom da su nesuglasice između Viki i Karleušu sve veće, Zorica u njihovom neslaganju vidi svoju šansu. Svi znaju da je ona jaka na jeziku i kao takva za razliku od Viki bi mogla parirati Jeleni.

“Srbija danas”

(Visited 327 times, 1 visits today)