VELIKI HAOS SE NASTAVLJA:Đekson BRUTALNO napao Minu i pokušao da je udari

-“Veliki šef je danas ponovo bio organizovao veliko suđenje u rijalitiju Zadruzi jer je na njegovu glavnu adresu pristiglo nekoliko tužbi”…Prva na rasporedu bila je velika tužba novog ukućanina Tomislava Panića, koji je tužio Đeksona jer mu se on mnogo puta podmesvao iza leđa, i govorio da je glup i mnogo smešan. U ovom slučaju glavni sudija je bio Sloba Radanović.

-Prvo je reč dobio Toma koji je bio obrazložio svoje razloge za podnošenje ove tužbe.”Što se svega ovoga tiče, dodao bih samo, ja ne znam ovog gospodina, on je meni sada potpuno nepoznat, ja sam tek ušao ovde.

-“Pa mene svi i napolju prozivaju, a ja živim neki svoj život”… Ove reči sam čuo i pre otprilike 10 godina i ne znam šta bih još dodao na to. Ja protiv ovog gospodina nemam ništa, ali mislim da je ovo vređanje žena jedno od vrlo jeftinih stvari i jeftinih argumenata.

-“Ja imam svoju rodjenu majku i ona je pored mene preživela svakakve moguće gluposti i od tada nisam na nju povisio nikada ton. Mislim da treba da poštujemo žene na najvišem mogućem nivou”…Meni se smeje skoro pola Srbije na ulici kad vide kako se ja oblačim” – rekao je Toma.

“realityshownovosti.com”

(Visited 603 times, 1 visits today)