VELIKA TUGA: Iza njega je ostala supruga sa troje djece, u saobraćajnoj nesreći nastradao…

-Doktori i pored svih teških napora ipak nisu uspjeli da mu spase život. Njegove povrede bile su toliko teške da njegovo tijelo nije izdržalo. Iza njega su ostali supruga i troje djece.

-“Daroslav Marijanović rođen 1964. godine koji je u utorak prošle sedmice teško stradao u saobraćajnoj nesreći, je nažalost preminuo od zadobivenih povreda”… Marijanović je nažalost preminuo u ponedjeljak u večernjim satima.

-“Da se podsjetimo ,ova strašna saobraćajna nesreća dogodila se u utorak prošle sedmice oko 05.50 sati na Putu ta Aluminij u mostarskom naselju Rodoč”… Marijanović je upravljao vozilom Ford Focus, a drugi sudionik nesreće bio je I. Antunović koji je upravljao teretnim vozilom s prikolicom u vlasništvu jedne privatne kompanije.

-Marijanović se vozilom kretao iz pravca juga prema gradu, dok se drugo teretno vozilo sa sporedne ceste uključivalo u saobraćaj na glavnu cestu.

-“Iz za sada nepoznatog razloga, je vozač Forda udario u prikolicu teretnog vozila”… Neslužbeno se moglo čuti, da je vozač kamiona oduzeo prednost vozaču Forda budući da je prikolica kamiona nakon sudara jednim dijelom ostala u traci kojom se kretao nastradali.

“fokus”

(Visited 318 times, 1 visits today)