TUGA U ŽIVOTU SLAĐE ALLEGRO:Taman je s dečkom pronašla sreću, ali se ponovo desio veliki šok!

-“Pjevačica poznatog pop benda Alegro benda Sladja je mislila da će joj 2015. biti jedna od najljepših u životu – zatrudnila je”… Samo nakon 2 mjeseca, izgubila je svoju bebu. O tome priča sada u 2018 godinu prvi put o svemu tome.Osjećate se bas jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica – počinje svoju priču za Blic Slađana Vujičić. O svom tadasnjem spontanom pobačaju dugo nije željela da javno govori. Onda je riješila da ispriča kako se osjećala, da bi i druge žene, koje se nađu u istoj toj situaciji znale da nisu bas same.

-“Kada vam se dogodi takva neka stvar, jedino što možete da u sebi pomislite je da je došao kraj i vašeg života”… Kao da i vu umirete s tom bebom. Pomišljate: sada ću da se objesim i kraj doviđenja – kaže Slađana.

-“Ipak, takvo stanje je samo onako privremeno”… Iako ga psiholozi opisuju kao jedno od najtežih, žena mora da nastavi sama dalje.Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Riješila sam da ne želim da se nikada predam. Da moram da podignem glavu i sama nastavim dalje. To je jedino rješenje – objašnjava poznata pjevačica.

“izbakinekuhinje.info”

(Visited 543 times, 1 visits today)