ŠTA SE TO SPREMA:U zadrugu ulazi ON, jedna učesnica će se baš ŠOKIRATI kad ga vidi!

-Produkcija rijalitija “Zadruge” sinoć je bila zadala svojim takmičarima jedan bas specijalan zadatak pod nazivom “Kasarna”. Već danas ukućani su pokazali koliko su bili vješti na poligonu i to baš poput pravih vojnika, u uniformi i u velikim čizmama.

-“Nakon jednog obavljenog zadatka, koji nije svima bas lako pao, zadrugari će večeras imati posebnu priliku da se opuste i uživaju u veoma dobroj muzici i piću, jer im je bila organizovana i žurka”…

-Pripremljeni su jedni specijalni gosti koji će se pobrinuti za jedan bas nezapamćen provod, pa će ukućani a i gledaoci večeras uživati u nečemu potpuno drugačijem jer će za muziku biti zadužena jedna poznata Pinkova zvezda Saša Kocić Koce i di-džej Arsa, odnosno pobjednik Velikog brata Vladimir Arsić.

-“Inače, čuveni pobjednik Arsa, koji godinama radi kao di-džej, pobijedio je davne 2009. u “Velikom Bratu” i osvojio nevjerovatnih 100.000 evra”… Često se svađao sa aktuelnom učesnicom “Zadruge” Dragicom, pa je sigurno da će se ona i te kako iznenaditi kad ga bude vidjela tamo.

“novi.ba”

(Visited 282 times, 1 visits today)