Socijalna služba proglasila Divnu i Marka DNK NEPODOBNIM RODITELJIMA!

-“Zbog svog nesvjesnog ponašanja i ulaska u rijaliti, Marko i Divna DNK bi mogli zauvijek da ostanu bez svoje dvogodišnje kćerke”… Kako doznajemo slučaj je predan sudu koji će donijeti konačnu odluku o tome gdje će djevojčica nastaviti da živi i sa kim.

-“Što se tiče njihovog slučaja sve je sada u rukama suda. Šta da kažem za roditelje koji su vlastito dijete ostavili u neadekvatnim uslovima i pri tome slagali da ulaze u rijalti gdje su proveli 7 mjeseci. Zbog tog nesvjesnog ponašanja socijalna služba je morala reagovati i pred sudom pokrenuti postupak za privremeno oduzimanje djeteta. Otkako je izašla iz rijalitija Divna se još ni jednom nije pojavila da pita kako joj je dijete” – kaže zaposlenica Cantra za socijalni rad u Svilajncu i dodaje:

-“Divna će se na sudu vjeroavtno moći braniti da je sada tu i da može da se brine za svoje dijete, no prije toga morat će da objasni zašto je ostavila dijete, zašto je lagala, te zašto nije tražila pomoć od države. Sud će tražiti stručno mišljenje ljekara i psihologa kako bi utvrdili da li je Divna podoban roditelj. Divna i Marko vrlo lako mogu da ostanu bez djeteta i da Kristina do 18 godine ostane u hraniteljskoj porodici. Njima je obezbjeđen susret sa djetetom, za 15 minuta se sve može dogovoriti no Divna još ni jednom nije došla da vidi Kristinu”.

-Pozvali smo Divnu kako bi se raspitali da li je posjetila Kristin.

-“Još uvijek čekam poziv od suda da bi vratila kćerku. Nisam je još vidjela jer treba 15 dana da se čeka da bi stupila u kontakt s njom tako da nisam sigurna da ću je uskoro vidjeti. Marko je angažovao advokata koji će nam pomoći da je vratimo” – rekla je Divna.

2Star”

(Visited 568 times, 1 visits today)