OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE! Posle pola godine usledilo priznanje da su sve vreme u vezi! NEVEROVATNO!

-“Atraktivna i vrlo zgodna zadrugarka Sanja Stanković riješila je da stavi veliku tačku na sva nagađanja oko njenog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom i sve javno prizna”! Sanja je kroz suze iznijela sve moguće detalje njihove veze, te šokirala izjavom da i nakon izlaska iz rijalitija želi da nastavi svoju vezu sa Matorom.

-“Nisam mogla više da ćutim i gledam kako moju Jovanu svi samo osuđuju, a mene nazivaju folirantom i smatraju me mnogo lošim čovjekom”… Da, tačno je da se od tog 28. septembra promijenio cio moj život, kada smo nakon jedne žurke nas 2 bile intimne. To je u suštini i jedino što sam do sada javno priznala, a desilo se mnogo toga između nas dvije što ovim putem želim da to svima i potvrdim. Iako sam i do sada milion puta to i poželjela – priznala nam je Sanja kroz suze i jošje i nastavila:

-“Znam da će moji svi vrlo burno reagovati, ali ja Jovanu volim i kada sam nasamo sa njom, osjećam se kao pored nekog dobrog muškarca”… Teško mi je kada je gledam kako se sama muči i bori sa velikim predrasudama, a direktno zbog mene i toga što me štiti od svih i upravo zbog toga sam i riješila da progovorim.

“ekskluziva.ba”

(Visited 469 times, 1 visits today)