POLITIČARI poginuli dok su se vraćali sa sastanka sa premijerkom Cvijanović!

-“Političari iz Gacka, Predrag Popović i Radovan Zelenović, poginuli su u utorak popodne kada su automobilom sletjeli s ceste u mjestu Crnoglav, a mediji pišu da su se njih dvojica kobnog trenutka vraćala sa sastanka s premijerkom RS Željkom Cvijanović”…

-Naime, premijerka Cvijanović posjetila je u utorak Gacko, obišla je i Rudnik i termoelektranu “Gacko”, ali njena posjeta zasjenila je tragedija koja se dogodila u popodnevnim satima tog dana, a u kojoj su živote izgubila dva člana njene stranke dok su se vozili cestom na izlazu iz Gacka prema Avtovcu, piše Dnevni list.

-“Kako se doznaje iz policije, Mercedes koji je vozio Radovan Zelenović je negdje oko 16 sati sletio s ceste, udario u saobraćajni znak i prevrnuo se, a s njim je nastradao i njegov kolega Predrag Popović”… Popović je ostao mrtav na mjestu, a Zelenović je izdahnuo dok su ga prevozili u zdravstvenu ustanovu. Njih dvojica su bili istaknuti članovi SNSD-a u Gacku, a smrt ih je zatekla dok su bili na dužnosti članova Opštinskog i Izvršnog odbora stranke.

-U SNSD-u su bili od samog osnivanja, Predrag Popović rođen je u Gacku 1959. godine, a diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Sarajevu. Profesionalnu karijeru započeo je u građevinskoj firmi GAT, a radio je i u preduzećima Safir i Hidrogradnja, a potom u RiTE-u Gacko, tvrtci koju je Cvijanović u utorak obišla. Bio je osnivač SNSD-a u Gacku, zastupnik u Skupštini opštine kao i predsjednik Opštinskog odbora u dva mandata. Bio je član Opštinskog i Izvršnog odbora kao i Izbornog štaba stranke. U Gacku ga opisuju kao kulturnog, tolerantnog i poštenog čovjeka te su brojni izražavali saućešće njegovoj supruzi koju je s dva sina ostavio iza sebe.

-“Zelenović, koji je rođen u Gacku 1958. godine, bio je privatni preduzetnik više od 30 godina, a ostao je upamćen po tome što je bio jedan od osnivača SNSD-a u svojoj opštini”… Bio je i zastupnik u Skupštini opštine, a iza njega su ostali supruga i troje maloljetne djece, kćerka i dva sina.

“(Doznajemo.com)”

(Visited 943 times, 1 visits today)