OTKRIVENO O KAKVIM SE DOKUMENTIMA RADI:Zbog ovoga su ga lopovi opljačkali

-“Vila direktora Granda Saše Popovića opljačkana je 8. marta od strane još uvijek svima nepoznatih lopova. Međutim, u zvaničnoj izjavi direktora Saša nije želio da iznosi bilo kakve veće detalje, tačnije šta je to što se nalazilo u njegovom sefu, a što je njemu bilo od velike važnosti”…

-Međutim, iako se večina nagađalo da je u pitanju novac, pa nakit, istina je da se radi o nekakvim dokumentima, odnosno papirima o vlasništvu stanova koje je Popović držao u zalogu dok mu dužnici kojima je bilo pozajmljivao pare ne vrate dug nazad! Naime, činjenica da direktor Saša često pozajmljuje novac ljudima je potpuno poznata, a za tu uslugu Saša je od njih kao garanciju uzimao i neke vlasničke listove, koje bi im vraćao onda kada oni njemu vrate novac koji im je bio i pozajmio.

-“Pored toga, lopov, ili lopovi, odnijeli su i jednu skicu elitnog naselja koje je Saša za samo nekoliko mjeseci trebalo da počne da sebi gradi na Bežanijskoj kosi”… Tako je, sve ono što je Popović godinu dana unazad radio sa svojim arhitektama, nestalo.Podsjetimo, među onima koji su od Saše pozajmili novac je i pjevač Aca Lukas. Popović je Lukasu pozajmio prilično veliku cirfru, a pjevač je za istu kao garanciju priložio svoj stan..

“ekskluziva.ba”

(Visited 429 times, 1 visits today)