NEMA ZA HRANU, A NIJEDAN ISPIT NIJE PAO:Milan nas je sve rasplakao, a ni suzu nije pustio

-“Milan je stavljen kao beba, ne zna šta će da sve jede za vikend, za Božić mu je bas ono najgore, a nije pao nijedan jedini ispit na medicini!Pričala mi je baka da je pop išao u unatraške kada su me bili krstili i da je upao u veliko korito”… Mislim da je još tada sve krenulo unatraške samo za mene – kaže Milan u poznatoj emisiji “Život priča”, kog su njegovi roditelji napustili kada je imao samo 20 dana. Milan Jevđić je na 5. godini medicine na Univerzitetu u Beogradu i nikada nije pao ni jedan jedini ispit, iako je njemu život servirao bas bezbroj padova.

-“Ne zna kako je izgledao kao mali dječak jer nema nijednu svoju fotografiju iz djetinjstva”… Sjeća se samo jedne vrlo tamne sobe, visokog čovjeka tamne puti, drenovog pruta i jakih batina.

-“Batine su bile bas ono toliko intenzivne da su mi krvni sudovi na nogama bili skroz popucali”… Tukao me je novi muž moje rodjene mame. Iako sam imao samo 4 godine, znao sam da se u tu kuću nikada više vratiti neću. Starateljstvo nada mnom preuzeli su poslije moja baka i deka – prisjeća se Milan najtežih godina života.Mada, ne može se reći ni da su one koje su potom uslijedile bile nešto bas srećnije.

“ekskluziva.ba”

(Visited 365 times, 1 visits today)