Nema šale sa Prijovićkom – Poslije ove izjave Jelena dobila otkaz u Grandu

-“Inače je Andrana Čekić u estradnom ratu, a došlo je do situacije da je Prijovićka dala otkaz Jeleni zbog jedne stvari, a prema ovome se čini da sa Prijovićkom nema šale kada je pitanje nekih ozbiljnih stvari”…

-Nisu se strasti još uvijek smirile nakon što je Aleksandra prije nekoliko dana objavila jednu fotografiju sa Cecom Ražnatović, a to je bio tek početak. Poznato je da Jelena Karleuša nema dlake na jeziku u bilo kojoj situaciji.

-Izgleda da niti Prijovićka nije ništa drugačija, a kada su se javno na instagramu porečkale. Karleuša je na instagramu napisala ispod te fotografije koju je Aleksandra objavila da se nikada ne treba slikati sa Cecom.

-“To je bila prava provokacija, a dodatno se Jelena naljutila kada je Aleksandra izbrisala taj njen komentar čim ga je pročitala”… Kada je obrisala taj komentar, fotografiju sa Cecom je ostavila.

-Karleuša jednostavno nije mogla preći preko toga tako lako, pa je zbog toga nazvala Aleksandru jednim pravim nekulturnim nazivom što je bilo da je ona “Seljančica Prija”, a bolje je da to nije uradila.

-Prozvala ju je još da je ona ruralni pedigre, a taj sukob je bio jedna nevjerovatna pojava, gdje je sve to bilo smiješno za Andreanu Čekić, a radi toga se i ona našalila na twiteru u vezi cijelog tog sukoba.

-“Kada je Prijovićka dala otkaz Jelneni, onda je ona aplaudirala na to pošto je poznato kako je Aleksandra u vezi sa Filipom Živojinović koji je sin od dvoje ljudi koji su suvlasnici Grand Produkcija, a sada ćemo svi vidjeti da li će Jelena dobiti stvarno otkaz ili je to bila samo šala”…

“kreacije.info”

(Visited 682 times, 1 visits today)