Kao u filmovima: Popularna pjevačica DARA BUBAMARA doživjela nesreću

-“Popularna pjevačica je nedavno pjevala u Švajcarskoj, gdje su je zapazila tri Turčina”… Oni su preko gazde diskoteke pokušali da stupe u kontakt sa folkerkom, ali im on to nije dozvolio. Radi bezbijednosti, Bubamara je dobila vozača, pa se nakon nastupa sa njim uputila ka hotelu.

-U jednom momentu oboje su primijetili da ih sve vrijeme prati bijeli blindirani džip, pa je vozač dao gas. Međutim, oni su i dalje išli za njima, pa su se sat vremena jurili gradom. Pjevačica je molila vozača da zakoči, ali on je nije poslušao, već je samo usporio. Dara je tada otvorila vrata i iskočila iz automobila! U tom momentu, drugi auto se zaustavio i momci su dotrčali do Dare. Ona je ležala na podu i zapomagala od bolova, a noga joj je bila krvava. Momci su je podigli, objasnili da joj neće ništa i odvezli je u bolnicu. Njen vozač je sve vrijeme išao za njima.

-“U kolima su joj objasnili da nemaju lošu nameru, već da su je pratili jer su hteli da porazgovaraju sa njom o nastupu u njihovom klubu u Istanbulu. Takođe su joj objasnili da vlasnik kluba u kojem je te noći pevala nije dozvolio da tamo kontaktiraju sa njom, pa su odlučili da je prate ne bi li je zaustavila na ulici”, kaže za “Kurir” izvor blizak pjevačici.

-“Momci i šofer su sve vrijeme bili u ambulanti i čekali da Bubamara završi sa pregledima, koji su potrajali više od četiri sata”… Na kraju joj je konstatovana iščašenje ramena i uganuće noge, a po tijelu je imala podlive i ogrebotine. Naređeno joj je strogo mirovanje, zbog čega nekoliko nedjelja nije nastupala.

-Dara je potvrdila ove navode i objasnila šta se dogodilo:

-“Istina je da sam u Cirihu imala neprijatnu situaciju s ljudima koji nisu mislili ništa loše. Hteli su samo da me angažuju da pevam, a meni je svašta prošlo kroz glavu. Bilo je malo jurnjave gradom, iskakanje iz kola, znate da sam luda i da svašta može da mi padne na pamet, ali hvala bogu ništa strašno se nije dogodilo. Dobro je sve ispalo na kraju” rekla je Dara.

“(Srbijadanas)”

(Visited 227 times, 1 visits today)