EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo ko stoji iza pljačke Saše Popovića!!!

-“Pljačkaši su prislonili merdevine uz zid i upali u kuću Popovića, odneli sef sa satovima, nakitom i dokumentima, vila u to vreme je bila potpuno prazna”… Lopovi čak znali da je Sašina ćerka tada slavila 19. rođendan.Nepoznati lopovi upali su preksinoć u vilu Saše Popovića na Bežanijskoj kosi i ukrali sef sa 10 satova vrednih više od 100.000 evra!

-Kako za sada saznajemo, pljačkaši su odneli i manju količinu nakita, kao i važnu dokumentaciju vlasnika „Granda“ koja se nalazila u kasi. Policija traga za razbojnicima koji su na spektakularan način upali u kuću sa obližnjeg košarkaškog terena.Pljačkaši su, kako saznajemo, nedeljama pratili ovu porodicu, jer su znali da u vreme provale neće biti tu, čak su imali i informaciju da je njihova ćerka Aleksandra proslavljala 19. rođendan!!!

-“Sumnja se da je Popovića tipovao neko iz njegovog bliskog okruženja, možda čak i prijatelj sa estrade. Znali su tačno kada oni nisu kod kuće, kako da uđu u dvorište a da se zaobiđu obezbeđenje, alarm i kamere, kao i gde je sef i šta se nalazi u njemu… Baš zbog tih sumnji, operativci policije ispitaće više javnih ličnosti koje su u kontaktu s Popovićem. Takođe, pregledaće se sve kamere sa okolnih kuća koje mogu da pomognu u otkrivanju ove pljačke” govori naš sagovornik. On na to još dodaje:

-“Saša je u četvrtak bio u Opatiji u Hrvatskoj, gde ima kuću, a njegova žena Suzana je veći deo dana na snimanju nove emisije kod Lee Kiš na Grand televiziji. Sin Danijel radio je u „Grandu“, dok je ćerka slavila s društvom” govori naš izvor.

-Provala se dogodila u četvrtak u večernjim časovima.

-“Razbojnici su znali da ne mogu da uđu preko glavnog ulaza jer se tu nalazi portir i taj deo dvorišta je obezbeđen i pokriven kamerama. Međutim, veruje se da su oni u kuću upali s druge strane, gde se nalaze fudbalski i košarkaški tereni, kao i prostor za vežbanje.”

-Pretpostavlja se da su razbojnici poneli i merdevine!
“S obzirom na to da je zid sa te strane visok više od četiri metra, veruje se da su lopovi prislonili merdevine, preskočili zid i žičanu ogradu, pa kroz dvorište upali u Popovićevu kuću “govori naš sagovornik.

-Policija veruje da su ovi profesionalci znali svaki njihov korak.
“Pošto je iz vile ukraden samo sef, očigledno je da su znali gde se nalazi, kao i šta je u njemu. Pored 10 skupocenih satova i nešto porodičnog nakita, tu su bili i razni važni dokumenti – ugovori „Grand produkcije“, ugovori osiguranja i slično. Čak nisu ni pokušavali da otvore sef, nego su ga iščupali iz zida i odneli” govori izvor Kurira.
Odneli su i važne ugovore

-2Inspektori su juče razgovarali sa Sašom i njegovom suprugom, koja ih dočekala u bade-mantilu”… Ubrzo je stigao i Saša, koji je desetak minuta proveo u razgovoru s policajcima i nervozno se šetkao po dvorištu. Nakon toga, Popovići su ušli u kuću.
„Grand produkcija“ izdala je juče saopštenje:
Porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice…

-“Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odnesena i određena suma novca, budući da direktor „Granda“ papire od vrednosti i novac drži u banci “…

“Kurir”

(Visited 1.393 times, 1 visits today)