DRAMA ANE NIKOLIĆ: Pevačica završila u bolnici zbog…

-“Popularna pop pevačica Ana Nikolić u avgustu prošle godine je rodila ćerku Taru, a samo nekoliko meseci od porođaja suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima”…Ana ima obilna krvarenja između ciklusa, pa je zbog toga u ozbiljnoj panici. Ona nekoliko puta mesečno posećuje jednog od najpoznatijih ginekologa u GAK “Narodni front”.

-Kako tvrdi izvor blizak pevačici, nju su uplašila ozbiljna krvarenja.

-“Kako je nedavno počela za zdravim načinom života i redovno odlazi na treninge, ceo njen život se promenio. U poslednjih nekoliko meseci primetila je da se između dva ciklusa nešto čudno dešava sa njenim organizmom, tačnije da povremeno prokrvari. Kako je to u početku bilo manjeg intenziteta, nije pridavala previše pažnje… Međutim, kako je nakon nekoliko nedelja krvarenje postalo obilnije, ona se mnogo uplašila. Kao i sve žene, svesna je bila da na takve simptome mora da reaguje i da se obrati ginekologu, pa je zakazala pregled kod jednog od najboljih lekara u Srbiji”, govori izvor i otkriva:

-“Doktor joj je predložio da bi najbolje bilo da sada miruje, da se što manje nervira, jer je vrlo moguće da je krvarenje posledica stresa. Ipak, Ani nije svejedno zbog cele situacije, jer se mnogo uplašila i sve to je užasno nervira…

-“Rasta joj je velika podrška u svemu i svakodnevno joj govorili da nema razloga za stres i nervozu”… Ani to mnogo znači, posebno posle svega što su prošli u poslednjih nekoliko meseci, kada im je brak bio u krizi.”

-Ona nekoliko puta odlazi kod ginekologa na kontrole, a njih dvoje su razgovarali o potencijalnoj terapiji ukoliko se problemi nastave.

“Postoji terapija koja se u takvim slučajevima daje i koja zaustavlja krvarenje između ciklusa. Svakako pacijentkinja koja to dobije trebalo bi da ode na predviđene analize kako bi se utvrdilo šta je uzrok i da se u skladu sa tim reaguje… Ako se utvrdi da je zbog obilnih krvarenja nastupila anemija, odnosno gubitak gvožđa u krvi, što se vidi iz analiza krvi, može da se da preparat koji bi to stanje popravio” govori jedan anoniman lekar on na to još dodaje da obilna krvarenja mogu da budu posledica raznih zdravstvenih problema.

-“Anina situacija može da bude ozbiljna, ali i ne mora da znači”… Obilna krvarenja mogu biti uzrokovana hormonalnom neravnotežom, stresom, ali i ako postoje miomi, odnosno benigne izrasline na zidu materice”, govori izvor za Alo.

“Kurir.rs”

(Visited 182 times, 1 visits today)