Dok Sloba spava sa svojom Kijom, Luna je – sa… NJIM?! ODMAH MU NAŠLA ZAMJENU!

-“Luna i Sloba su sada ponovo razdvojeni u Zadruzi, a ovaj mladi pevač sada ponovo spava sa – svojom još uvek svojom zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar”…Lepi Mića je kao pravi gazda odlučio da zakomplikuje život Luni i Slobi pa ih je i on sam razdvojio.

-Mlada blogerka je, iako se videlo da joj nije bilo bas svejedno, rekla da će Slobi vrlo brzo naći zamenu.Kada oni budu provodili toliko vremena sami u sobi, imaće malo vise vremena da pričaju opušteno o stvarima o kojima nisu mogli preda mnom i pred nekim drugim Zadrugarima – razmišlja sada Luna.

-“Osim toga, ja sam mnogo promenila mišljenje o Kiji kada sam je bolje i upoznala, a imala sam veoma loše neke predrasude o njoj ranije. Uostalom, ona je u vezi, a u Slobu imam veliko poverenje, tako da sumnje sa te strane nema da će se među njima vrlo brzo rasplamsati stare strasti” – uverena je blogerka.”Smeta mi samo što ja neću spavati sa svojim Slobom, jer sam navikla da me on čvrsto zagrli da zaspim, ali to će umesto njega od sada raditi Milan” – dodala je još ona.

“e-turneja.com”

(Visited 396 times, 1 visits today)