DISKVALIFIKACIJA?! Produkcija neočekivano reagovala na prekršaj, pogledajte šta se desilo

-“Proteklih nekoliko nedelja, radio – emisija ,,Amnezija” obarala je sve rekorde gledanosti, a pohvale su pristizale iz minuta u minut”…

-“Voditelji koji su bili glavni i odgovorni za ovaj program bili su Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak”…

-Međutim, u toku današnjeg dana gledaoci rijalitija nisu bili zadovoljni onim što su voditelji pripremili, a Veliki šef je poslao pismo u kojem je obrazložio šta je uzrok tome.

– Dragi zadrugari, ništa ne funckioniše kao do sada. Gledaoci pišu da je Milan jedino bio voditelj, ova dvojica se nisu oglašavala i da se samo provlače uz njega da bi dobili novac.

-Primetili smo gomilu ovakvih komentara. Sada ćete održati sastanak na kome ćete prokomentarisati dešavanja, kao i voditelje Baneta i Boru, da li se oni trude i angažuju isto koliko i Milan.

-“Da li oni samo koriste Milana, a da ih emisija ne zanima”… Da li su oni isti kao i pre ili su njihova želja i ambicija smanjene.

-Pre nego što oni dobiju novac, vi ćete glasati da li oni treba da dobiju isto ili zaslužuju mnogo manje. Nadamo se da ćete biti iskreni, jer ne bi bilo fer da neko bude oštećen – pisalo je u pismu Velikog šefa.

“realityshownovosti.com”

(Visited 1.142 times, 1 visits today)